KALENDARIUM

2018

februari


19
februari
Miljönätverksträff Mälardalen

Den 19:e februari kl. 09.00-13.00 på Envimas kontor på Tullvaktsvägen 2, 115 56 Stockholm. Temat för träffen är kemikaliehantering och kemikalielagstiftning. Vi kommer bl.a. att ha ett diskussionsforum där deltagarna får utbyta erfarenheter med varandra och diskutera hur de hanterar kemikalier i deras verksamheter. Envimas miljöjurist Göran Sjöblom kommer också att gå igenom kemikalielagstiftningen utifrån vilka hanteringskrav som finns i lagstiftningen och hur risker ska hanteras.

Är du intresserad av att gå med i Envimas Miljö- och hållbarhetsnätverk i Mälardalen? Hör av dig till Petra Mattsson, petra.mattsson@envima.se

mars

tor
1
mars
Frukostseminarium om hållbarhetsredovisning.

Seminariet riktar sig till er som vill lära er om grunderna i hållbarhetsredovisning och hur ni kan lägga upp arbetet på ett bra sätt. Så boka in datumet redan nu!

Mer information kommer, men har du frågor redan nu kan du kontakta Lina Helmersson, 070 - 624 74 65, lina.helmersson@envima.se

ons
14
mars
Miljönätverksträff Östergötland

Kl 12- 16 (vi börjar med lunch) träffas Envimas miljönätverk Östergötland på Hardford i Linköping där vi bland annat får en rundvandring och presentation av Hardfords miljöarbete.

Är du intresserad av att gå med i Envimas miljönätverk Östergötland?
Hör av dig till Anna Lindroth, anna.lindroth@envima.se

INNEHÅLL

Det här får du som medlem i Miljöjouren

Forum

FORUM

Ny inspiration genom erfarenhetsutbyte med kollegor.

Läs mer»

Miljöjourens forum är till för att hjälpa och stödja andra som arbetar med miljöfrågor i bolag eller andra organisationer, som till exempel miljösamordnare.
Frågor och svar

FRÅGOR OCH SVAR

Snabba svar på dina miljöfrågor.

Läs mer»

Ställe en fråga och få svar inom 24 timmar. Som medlem i Miljöjouren har ni har 3 fria frågor/år.
Kunskapsbank

KUNSKAPSBANK

Tillgång till mallar och goda exempel.

Läs mer»

Miljöjourens kunskapsbank är en faktasamling som är till för att hjälpa och stödja andra som arbetar med miljöfrågor i bolag eller andra organisationer, som till exempel miljösamordnare.
Lagstiftning

LAGSTIFTNING

Tillgång till svensk lagstiftning med sökfunktion.

Läs mer»

Här kan du söka lagar direkt från Regeringskansliets rättsdatabaser.

MILJÖNYHETER